Fotogalerij

Enthousiast hebben 25 kinderen geknutseld bij Platteland Anders op de eerste donderdag van het nieuwe jaar.

Op de morgen van de wandeling van het Kerstavondpad heeft Platteland Anders een succesvolle kerstverkoop gehouden. Binnen enkele uren waren de stukken van eigenaar gewisseld.

300 personen, waaronder veel kinderen, hebben opnieuw het Kerstavondpad gelopen. Dit keer is het kerstverhaal beeldend weergegeven.

Tussen de 40 en 50 kinderen hebben enthousiast geknutseld. Nestkastjes en vetbollen in puddingvorm zijn heel creatief gefabriceerd.

2019 Kunstroute

Veel mooie eerlijke producten. Met liefde gemaakt en in no-time uitverkocht.

Kunstroute 2018

Op donderdagmiddag 28 december hebben ongeveer 40 kinderen met heel veel enthousiasme nestkastjes getimmerd. Ook konden er uiltjes worden gemaakt en schijfjes hout worden versierd.

Kerstavondpad - arrenslee 2017

Kunstroute 2017

Kunstroute 2016

Kuierpad 2016

Tien voor kunst, een feest van herkenning; 10 jaar kunst op het platteland.

Op 29 augustus hebben we het Plattelanderspad gelopen met méér dan 100 deelnemers. Een unieke ervaring in een prachtig gebied.

Zaterdag 18 april 2015 hebben we het Kuierpad gelopen met ongeveer 60 deelnemers. Het weer werkte enorm mee. Over flora en fauna werd door de begeleider veel verteld. Op Groot Wolfswinkel gebruikten we het ontbijt op de deel tussen de koeien.

Zaterdag 13 december 2014 is de wandeling Kerstavondpad gelopen. De belangstelling was overweldigend. Op een vijftal punten tijdens de route waren er activiteiten gepland: poppenkast, trompetblazers, een verteller, liederen zingen en blazen op de midwinterhoorns. Aan het eind was er op boerderij Groot Schaik chocolademelk en glühwein.

Kunstroute 2014

Kuierpad 2014

Kunstroute 2013

 

 

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden